Våra husmodeller

Vår passion är hus och våra husmodeller är utformade efter den perfekta kombinationen av innovation och tradition.

Boom L och Boom XL är två toppmoderna husmodeller med stora sällskapsytor, noga utvalda inredningsdetaljer och med alla tänkbara bekvämligheter som ett modernt hem kräver. Här finns gott om ljusinsläpp, stilrent kök, badrum i toppklass och fullt utrustad tvättstuga. Med andra ord bjuder våra husmodeller på de mest ultimata förutsättningarna för ett härligt och bekvämt vardagsliv.

Husmodeller

I dagsläget erbjuder vi två husmodeller: Boom L med en boarea på 190 kvadratmeter och Boom XL med en boarea på 220 kvadratmeter. Storleken på båda husmodellerna är idealisk för, och anpassad efter, dagens moderna barnfamilj. Båda våra husmodeller har samma antal rum och är utrustade med samma höga standard.

Tillverkare

BoomHouse är en hustillverkare som ligger i frontlinjen vad gäller såväl utveckling som design. Både Boom L och Boom XL är välplanerade tvåplansvillor där komfort och hög levnadsstandard står i fokus. BoomHouse är en totalleverantör vilket innebär att vi bygger ditt drömhus från grunden. Allt ni behöver göra är att hitta er drömtomt så sköter vi resten in-house. Exempelvis anpassas den stora terassen efter tomtens omgivningar. Dessutom går husen att få i både trä- och putsfasad.BoomHouse är en totalleverantör vilket innebär att vi bygger ditt drömhus från grunden. Allt ni behöver göra är att hitta er drömtomt så sköter vi resten in-house. Exempelvis anpassas den stora terassen efter tomtens omgivningar. Dessutom går husen att få i både trä- och putsfasad.

Planlösning

Med öppen planlösning, där det finns en tydlig koppling mellan kök och vardagsrum på bottenvåningen, är det här två väldigt sociala husmodeller. Självklart finns här också gott om plats för lugn och ro, där man kan tillbringa sin egentid i något av de många rummen på ovanvåningen. Ovanvåningen har fyra sovrum och hela huset är fyllt av moderna lösningar. Exempelvis finns det en generös walk in closet på ovanvåningen som är utrustad med ett smart tvättnedkasts som leder till tvättstugan på det första planet. I våra husmodeller finns även två härliga badrum och en värmande kamin.

 • Boomhouse L

  Boyta 190 kvm.

  190 ytterst välplanerade kvadratmetrar. Här finns flera rymliga sovrum, men också mindre sovrum som med fördel kan omvandlas till gästrum eller arbetsrum.

  Läs vidare
 • Boomhouse XL

  Boyta 220 kvm.

  För familjen som vill ha ett rymligt boende erbjuder vi Boomhouse XL, ett modernt hem på 220 väldisponerade kvadratmetrar. Här finns gott om sällskapsytor, men också flera sovrum dit man kan dra sig tillbaka.

  Läs vidare