Möhippa eller Svensexa

Har du blivit utsedd till Bestman eller Brudtärna? Är det dags att planera in Möhippan alternativt Svensexan?

Överaska den blivande bruden eller brudgummen med ett äventyr som sent ska glömmas! Boomhouse erbjuder skräddarsydda event utifrån era önskemål och behov. Boka in ett besök i skärgården med övernattning i sjönära stuga eller kanske en halvdag fylld av aktiviteter där dagen avslutas till havs på en mysig skärgårdskrog. Under våra –> Event kan du läsa mer om vilka aktiviteter som skulle passa er!

Tillsammans ser vi till att skapa en oförglömlig möhippa eller svensexa. Kontakta oss redan idag för kostnadsförslag:

  Övernattning

  Med en snabbgående RIB båt från kajplats 17 på strandvägen i Stockholm tar vi oss till ett privat sjöställe i mellanskärgården. Där får ni tillgång till egen brygga, bastu och logi. Bryggan och stranden är rymlig med stor plats för middag i solnedgången. Välj på att ha med egen mat alternativt catering eller varför inte boka egen kock.

  Om ni vill kan vi arrangera en aktivitet som t ex en en 5 kamp direkt på stranden eller för något mer fysiskt skapar vi en aktivitet likt ”mästarnas mästare” uppe på ön.

   

  Utan övernattning

  Med ribbåt från Strandvägen är alternativen för några härliga timmar i Stockholms skärgård många. Till exempel kan resan ta dig till vår ö i Mellanskärgården. Där erbjuder vi bland annat en genuin upplevelse i skärgårdsmiljö med tillgång till bastu och bad i havet. Till middag eller lunch finns möjlighet att boka egen kock som tillagar det ni önskar och i anslutning till middagen kan vi arrangera en vinprovning.

  Vi kan även erbjuda transport till vår bastu som är stor för ca 12 personer.