Möhippa eller Svensexa

Har du blivit utsedd till Bestman eller Brudtärna? Är det dags att planera in Möhippan alternativt Svensexan?

Överaska den blivande bruden eller brudgummen med ett äventyr som sent ska glömmas! Boomhouse erbjuder skräddarsydda event utifrån era önskemål och behov. Boka in ett besök i skärgården med övernattning i sjönära stuga eller kanske en halvdag fylld av aktiviteter där dagen avslutas till havs på en mysig skärgårdskrog. Under våra –> Event kan du läsa mer om vilka aktiviteter som skulle passa er!

Tillsammans ser vi till att skapa en oförglömlig möhippa eller svensexa. Kontakta oss redan idag för kostnadsförslag:

  Övernattning

  Med en snabbgående RIB båt från kajplats 17 på strandvägen i Stockholm tar vi oss till ett privat sjöställe i mellanskärgården. Där får ni tillgång till egen brygga, bastu, badtunna och logi för upp till xx personer. Bryggan och stranden är rymlig med stor plats för middag i solnedgången. Välj på att ha med egen mat alternativt catering eller varför inte boka egen kock.

  Om ni vill kan vi arrangera en aktivitet som t ex en en 5 kamp direkt på stranden eller för något mer fysiskt skapar vi en aktivitet likt ”mästarnas mästare” uppe på ön.

  För resan med ribbåten får du låna flytväst och goggles samt flytoverall eller vindjacka, allt beroende på väder och vind.

  Prisexempel:
  2800 kr per person (min xx personer, max 12 i båten)

  Tidsåtgång
  Start 13.00 dag 1 till 11.00 dag 2 (ca 2,5 tim båttur med RIB)

  Medtag
  Handduk, lakan, mat och dryck

  Utan övernattning

  Med ribbåt från Strandvägen är alternativen för några härliga timmar i Stockholms skärgård många. Till exempel kan resan ta dig till vår ö i Mellanskärgården. Där erbjuder vi bland annat en genuin upplevelse i skärgårdsmiljö med tillgång till badtunna, bastu och bad i havet. Till middag eller lunch finns möjlighet att boka egen kock som tillagar det ni önskar och i anslutning till middagen kan vi sätta arrangera en vinprovning.

  Vi kan även erbjuda transport till vår bastuflotte som är stor för ca 10 personer och som enkelt kan placeras i en lugn vik eller vid vår brygga för att skapa känslan av frihet och lugn.

  På bastuflotten finns det möjlighet att laga mat på en murrikka och bekvämt sitta tillsammans för att äta och njuta av kvällen och solnedgången.

  Prisexempel:
  2400 – 4500 sek exl. dryck

  Tidsåtgång:
  4 – 6 timmar