Uthyrning av stugor  i Stockholms Skärgård och Svenska fjällen

Hyr din stuga i Stockholms skärgård eller i svenska fjällen. Hos oss hittar du stugor och boende att hyra inför semestern, för både familjen och mindre grupper eller kompisgäng.

Alla våra stugor är moderna och med de bekvämligheter du kan önska. Vi har flera olika stugor att välja bland beroende på storleken på din familj eller ditt kompisgäng.
Är ni en grupp som reser går det bra att kombinera vistelsen med aktiviteter. Under Event kan du läsa mer.

Våra stugor hittar du i Stockholms Skärgård, antingen på Björkholmen eller Getkobben. och i Svenska fjällen finns vi i, Lofsdalen eller Kläppen. Klicka dig rätt med hjälp av menyn till höger.

Hos oss hittar du rätta platsen för en semester i skärgården om sommaren. Vi tillhandahåller stugor eller boende på privat ö. Nära havet med egen brygga. Vi erbjuder även tillgång till bastu och kan också arrangera aktiviteter av olika slag.

För att ta sig till någon av stugorna i Stockholms skärgård kan du boka ribbåt genom oss eller komma med egen båt.

Eller varför inte en fjällsemester under lovet? Fjällen lockar med mer än bara skidåkning. Här finns saker att göra året om. Det finns fartfyllda aktiviteter att ge sig i kast med den vackra fjällnaturen. Kontakta oss så kan vi tipsa dig och hjälpa dig med att planera en riktigt härlig vistelse. Läs mer om –> Lofsdalen och –>Kläppen

 

Stugor och boende

Stockholms Skärgård- Björkholmen

Stockholms Skärgård – Getkobben

Svenska Fjällen – Lofsdalen

Svenska fjällen – Kläppen

Långtidsuthyrning

 

Skicka en förfrågan: