Hyra stuga  – Skärgården eller fjällen

Hyr din stuga i Stockholms skärgård eller i svenska fjällen. Vi på Boomhouse har uthyrning av stugor, för både familj och mindre grupper.

Hos oss hittar du den rätta platsen för en semester i skärgården om sommaren. Vi tillhandahåller stugor eller boende på privat ö i skärgården. Nära havet med egen brygga. Vi erbjuder även tillgång till bastu och kan också arrangera aktiviteter av olika slag. Till oss tar du dig med Ribbåt genom oss eller egen båt.

Eller varför inte en fjällsemester under lovet? Fjällen lockar med mer än bara skidåkning året om. Det finns fartfyllda aktiviteter att ge sig i kast med, under hela året i den vackra fjällnaturen. Kontakta oss så kan vi tipsa dig och hjälpa dig med att planera en riktigt härlig vistelse.

Alla våra stugor är moderna och med de bekvämligheter du kan önska. Är ni en grupp som reser går det bra att kombinera vistelsen med en aktivitet. Under Event kan du läsa mer.

Våra stugor hittar du i Stockholms Skärgård, antingen på Björkholmen eller Getkobben. och i Svenska fjällen finns vi i, Lofsdalen eller Kläppen. Klicka dig rätt med hjälp av menyn till höger.

Stugor och boende

Stockholms Skärgård- Björkholmen

Stockholms Skärgård – Getkobben

Svenska Fjällen – Lofsdalen

Svenska fjällen – Kläppen

Långtidsuthyrning

 

Skicka en förfrågan: