Lär känna oss på Boomhouse

Vi sysslar med uthyrning, både i de svenska fjällen och i Stockholms skärgård.
Boomhouse erbjuder moderna stugor i lockande miljöer och omgivningar.

Vi erbjuder även event för dig som planerar en möhippa eller svensexa eller kanske ett företagsevenemang. Vad sägs om ribbått som snabbt tar dig till mellersta skärgården för bastubad på bastuflotte, kajak eller andra äventyr?

För dig som vill hyra ett boende under längre tid så finns Torsby på Värmdö. Vi har hus att hyra i olika storlekar från 20kvm till 120kvm, allt för pendlaren till familjen. Torsby är ett mycket trevligt område med havsnära vacker skärgårdsnatur.

Men, vi har inte bara sysslat med uthyrning och event utan även bygg och husprojekt. Nedan kan du se lite om det vi tidigare arbetat med.

 

Tidigare byggprojekt

Boom L med en boarea på 190 kvadratmeter och Boom XL med en boarea på 220 kvadratmeter. Storleken på båda husmodellerna är idealisk för, och anpassad efter, dagens moderna barnfamilj. Båda våra husmodeller har samma antal rum och är utrustade med samma höga standard.

Inspiration

Den viktigaste platsen i livet är hemmet – och det tar vi på BoomHouse på största allvar. Ett hem är så mycket mer än bara ett hus. Det är en plats fylld av värme, nära och kära och en härlig gemenskap. Det är här ni skapar era minnen och bygger er framtid. Våra hus ger er förutsättningarna att göra just detta.