G-YY138LE6YB

Björkholmen – Hyr ett hus precis vid vattnet i Stockholms Skärgård

Björkholmen erbjuder ett sommarställe för större familjer eller sällskap med sjötomt och stor privat brygga.

Sommarstället ligger på en ö nära Boda brygga/Grinda/Gällnö som erbjuder underbara dagar med naturen inpå knuten och långt ifrån vardagen.

9 bäddar fördelade på 3 hus i nyrenoverat skick. Med en huvudbyggnad med kök, vardagsrum och matplats samt sovrum. Badrum med toalett, dusch och tvättmaskin finns.

Ett av husen är en sjöstuga med en altan som ”hänger” över vattnet. Njut av Stockholms Skärgård när den är som bäst.
Sjöstugan är utrustad med pentry, kyl/frys. Stugan har 1 st. 140cm säng samt 1 st. sovloft.

Friggebod på 15kvm med familjesäng samt litet bord och altan med solläge hela dagen.

I alla kranar är avsaltat vatten som går bar att dricka.

Tillgång till privat brygga med segelbåtsdjup.

Om ni inte kommer med egen båt kan hämtning med båt för transport till ön lösas vid in och utcheckning, alternativt kan egen båt hyras för transport till och från ön. Transport med Ribbåt från Stockholms innerstad kan bokas till eller från valfri plats.

Se länk för film över stället för en bättre översikt

https://www.youtube.com/watch?v=4CY2011_Iq8

Björkholmen i Stockholms Skärgård ligger i Värmdö kommun. Vill du så går det bra att komplettera din vistelse med en paddlingstur i kajak i härliga vatten med närhet till skön natur. Kajaken gör dig till ett med vattnet när du glider fram mellan kobbar och skär. Stanna och njut av ett bad eller medhavd fika eller lunch. Paddling är en utmärkt kombination av fysisk aktivitet, avslappning och utmaning.

De sjönära stugorna går också att hyra om du planerar ett Event, såsom en möhippa eller svensexa. Vi skräddarsyr enligt dina önskemål! För mer information kring even och de aktiviteter som kan inkluderas i just ditt paket, läs mer här –> Event