G-YY138LE6YB

Kläppen

Attraktiva området Gullbrändan är beläget mitt i hjärtat av Kläppen och här bor du mitt emellan två pister vilket ger ett oslagbart ski in – ski outläge! Nya bostadsområdet Gullbrändan ligger i nära anslutning till Tranantorget och med ett fantastiskt läge.
Nu kan du ta flyget till Sälen! Med både internationella och inrikes avgångar har det blivit både enklare och snabbare att ta sig hit. Scandinavian Mountain Airport ligger strategiskt mellan Sälen och Trysil och till Kläppen är det en transfer på endast ca 45 min.

Om lägenheten

Storlek:
68 kvm

Sovplatser:
6+2 platser

Planlösning:
rymlig hall med klinkergolv, tvättmaskin, torktumlare, torkskåp samt avhängningsytor och ett mindre förråd/städskåp. Vardagsrum med braskamin och utgång till balkong i söderläge. Tre sovrum varav ett med dubbelsäng, 2st med familjesäng (120+90cm)

Badrum:
Stort helkaklat badrum med dusch, wc, tvättkommod samt bastu. Gästtoalett med wc och handfat.

Kök: 
Modernt kök i grå ton med rostfria vitvaror, öppen planlösning mot matplats.

Övrigt:
Tillhörande skidförråd ligger i markplan.

 

Fler bilder på lägenheten hittar ni –>Här

 

På vintern

Ypperlig placering mitt emellan två pister ger ett oslagbart ski in – ski outläge! Bekvämt gångavstånd till sportshop, restauranger, after-ski, skidskola och nybyggda Hotell Kurbits. Med Gondolbanan tar du dig enkelt upp till restaurang Toppstugan som bjuder på en härlig atmosfär och storslagen utsikt.
Kläppen Ski Resort ligger i Sälen och är Sveriges sjätte största skidanläggning med nuvarande 34 nedfarter i alla väderstreck. Anläggningen är känd för sin höga kvalitet på snön samt den prisade snowparken. Kläppen fortsätter nu att växa genom anläggningens stora satsning på Kläppen Syd med fem nya pister och en ny stollift. Det nya området kommer att nås både från den nya liften och från Gondolens toppstation.

Och Året Om

Kläppen erbjuder inte bara utförsåkning i toppklass, här finns även fina preparerade längdåkningsspår redo tidigt på säsongen.
Kläppen och Sälen är en fantastisk plats för dig som vill ha en aktiv sommarsemester! Här kan du till exempel cykla mountainbike, paddla kanot, vandra, löpa på naturstigar, fiska eller golfa på Sälens 18-hålsbana och mycket annat.
Nya bostadsområdet Gullbrändan ligger i nära anslutning till Tranantorget och med ett fantastiskt läge mitt i hjärtat av Kläppen. Nu kan du ta flyget till Sälen! Med både internationella och inrikes avgångar har det blivit både enklare och snabbare att ta sig hit.